Mediatiedotteet

Mediatiedote 2.3.2018

Miten hallita kipua? Mitä kipu oikeasti on?

 

Kipukysymykset ovat vahvasti esillä yleisöluennolla torstaina 8.3.2018 klo 17.00 Puutarhakadun auditoriossa, kun suositun Ota kipu haltuun –kirjan kirjoittaja Helena Miranda saapuu Turkuun. Kaikille avoimen luentotilaisuuden järjestää Turun TULE-tietokeskus.

  • Torstaina on tarjolla turkulaisille todellista kivunhoidon asiantuntemusta. Miranda antaa uuden näkökulman lääkkeettömään kivunhoitoon. Haluamme tarjota luennolla vaihtoehtoja kivunlievitykseen kaikille, ja varsinkin niille, jotka kamppailevat pitkäkestoisten kipujen kanssa, kertoo TULE-tietokeskuksen koordinaattori Terhi Pihlajaniemi.

Käsitys kivusta on muuttunut kipututkimuksen edistymisen myötä. Paljon julkisuutta saaneen kipukirjan kirjoittaja Helena Miranda rohkaisee ottamaan kivun omaan hallintaan. Jokaisella on oikeus elää ilman kohtuutonta kipua, ja toimivia kivunhallinnan keinoja on paljon, muistuttaa lääketieteen tohtori ja dosentti Helena Miranda.

Kaikille avoin yleisöluento:
Kivun kanssa arjessa ja työssä – uusia työkaluja kivunhoitoon. Lääk.tri, dos. Helena Miranda Ota kipu haltuun -tietokirjan kirjoittaja Turussa 8.3.2018 klo 17.00. Puutarhakadun auditoriossa, Puutarhakatu 1, 20100 Turku.

Turun TULE-tietokeskus on neljän turkulaisen tuki- ja liikuntaelinyhdistyksen kumppanuushanke. Keskus tarjoaa asiakas- ja tarvelähtöistä ohjausta, neuvontaa ja luentoja.

Toiminta ja palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

 

 Lisätietoja:

TULE-tietokeskuksen koordinaattori
Terhi Pihlajaniemi

  1. 044 700 5066
    terhi.pihlajaniemi@tule.fi

www.tule.fi
Humalistonkatu 10
20100 Turku